Haberler

Kaymakamlıktan İftar Programı

Muş’un Hasköy Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri, gazi ve muhtarlara yönelik iftar programı düzenlendi.

Muş'un Hasköy Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri, gazi ve muhtarlara yönelik iftar programı düzenlendi.

Hasköy Kaymakamlığı tarafından köylerde düzenli olarak kurulmaya başlanan iftar sofraları, bu defa şehit yakınları, gaziler ve muhtarlar için kuruldu. Hasköy ilçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen program, Kur'an-ı kerim tilaveti ile başlayıp, ardından dualar edilerek ezanın okunmasıyla yemeğe geçildi. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan, Ramazan ayının evvelinin rahmet, ortasının mağfiret, sonunun ise cehennem azabından kurtuluş olduğunu söyledi. Ramazan ayının ortasına doğru yaklaşıldığını ifade eden Kaymakam Ahmet Özkan, "Birden uçup gidecek olan ramazan ayını en güzel şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Tabi rahmet kısmının tecellisi ülkemizde, ilçemizde ve ilimizde aynı şekilde devam ediyor. iftarlarımızda bir araya geldiğimiz gibi inşallah gönüllerimizde bütün kötü, iyi günümüzde hep bir arada bizleri hemhal etsin, sıkıntılarımızı, bu ülkenin başındaki belaları def etsin. Tayini çıkan ilçe jandarma komutanımızın yeni görev yerinde huzurlu, muştu görevler yapmasını, hayırlı mübarek olmasını diliyorum. Kendisinin tayini Gaziantep iline çıktı. Allah yolunu, bahtını açık etsin" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vedat Gül ise, 3 yıl önce Hasköy'e geldiğini ve en iyi şekilde hizmet ettiğini kaydetti. Her zaman için en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Yüzbaşı Gül, "Jandarma teşkilatında belli bir tayin döngüsündeyiz. Bundan sonra devletimiz Gaziantep ilinde çalışmamızı uygun gördü. Orada da elimizden geldiği kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Program, yapılan konuşmaların ardından tayini çıkan Yüzbaşı Vedat Gül ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Bilal Elkatmış'a İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan tarafından üstün başarı belgesi takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Düzenlenen programa, Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Mürsel Özen, Emniyet Amiri Uğur Çalık, askeri personel, şehit yakınları, gazi ve kamu kurum amirleri katıldı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Özkan Vedat Gül Hasköy Muş Yerel Haberler

title