Haberler

Kaymakamdan Kahvehane Esnafına Teşekkür Belgesi

Ordu'nun Kumru İlçe Kaymakamı Ömer Said Şahin, sigara yasağını uygulayan kahvehane sahiplerine teşekkür belgesi verdi.

Ordu'nun Kumru İlçe Kaymakamı Ömer Said Şahin, sigara yasağını uygulayan kahvehane sahiplerine teşekkür belgesi verdi.

Çoğu zaman vatandaşlar arasına karışarak kahvehaneleri ziyaret eden Kaymakam Şahin, bizzat sigara yasağına uyduğunu tespit ettiği işletme sahiplerinden Zeki Bütün, Kenan Günaydın ve Burhan Taran'ı teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. Kaymakamlık makamında gerçekleşen törende Kumru Belediye Başkan Vekili Faruk İcar, Emniyet Amiri Mehmet Öztürk de hazır bulundu.

Sigara yasağının işletmelerini çok fazla etkilemediğini söyleyen kahvehane işletmecisi Burhan Taran, "Keşke bu yasak 20 yıl önce yapılsaydı" diyerek duygularını ifade etti.

Kaymakam Ömer Said Şahin yaptığı açıklamada, "Kurumlarımızın ve bizlerin yaptığımız denetimlerde kahvehanelerinde sigara yasağına riayet edilmesini sağlayan bu işyeri sahiplerimize bir teşekkür belgesi sunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca diğer işletmelerimizin de sigara yasağına uymalarında gayretlerini bekliyoruz. Onlarında göstereceği gayret bu yasağın daha kapsamlı uygulanmasını sağlayacaktır" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Günaydın Mehmet Öztürk Kumru Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title