Haberler

Kaymakam Yılmaz'a Veda Yemeği

Güncelleme:

Kaymakamlar Kararnamesiyle Hatay'ın Reyhanlı ilçesine atanan Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz için veda yemeği verildi.

Kaymakamlar Kararnamesiyle Hatay'ın Reyhanlı ilçesine atanan Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz için veda yemeği verildi.

Düzenlenen veda iftar yemeğine Güroymak'ta görev yapan kurum amirleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, köy ve merkez mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Veda yemeğinde bur konuşma yapan Kaymakam Yılmaz, üç senedir Güroymaklı vatandaşlara hizmet etmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Süremizi dolduralım da hemen ayrılalım gibi düşünceleri yendik. Her şeyden önce vicdanımızı tatmin etmek için buradan ayrılırken elimizden geleni yaptık. Çok şükür güzel çalışmalarımız oldu. Üç sene içinde çok şeyi değiştirdik desek yalan olur. Ama en temelde insana yapılan yatırımla en doğru işi yaptığımızı düşünüyoruz. Eğitim alanında ve sosyal alandaki yatırımlara daha çok ağırlık verdik. Eğitim alanındaki yatırımlarımız beş sene sonra kendini gösterecektir. İnsanoğlu her zaman hata yapmaya meyillidir. İleride hesabını veremeyeceğimi düşündüğüm hiç bir şeyin altına imzamı atmadım ve çalışma yürütmedim. Gerçekten vicdanım rahat olarak ilçemizden ayrılıyorum. Buraya gelirken ailem üç kişiydi ve bir çocuğumda Norşin'de dünyaya geldi, dört kişi olduk. Burayı her zaman güzellikleriyle anacağız. Mutlaka kötü anılarımız oldu, onları unutmak mümkün değil. İnşallah bundan sonra bu ilçenin ve Bitlis'imizin kaderi hep daha iyi olur. Ben üç sene önce Erzincan'ın Çayeli ilçesinden ayrılmıştım. Geçtiğimiz günlerde bir baraj temeli atma töreni oldu. Sanki benim köyümün baraj temeli yapılmış gibi sevindim. Burada güzele dair ne olacaksa sevineceğim. Sizin gibi değerli dostları güzelliklerle ve hayırla anacağım. İstemeden kırdıysak, döktüysek hakkınızı helal edin, benden taraf hakkım sizlere helal olsun. Bir ağacın gölgesinin altında bir iki dakika mola vermek gibidir bu dünya. Bu dünyada geçici mutluluklar için değil ilahi güzellik için inşallah herkes çalışır. İnşallah hem bu dünyamızda hem de öbür dünyamızda iyiliklerle buluşuruz" dedi.

Veda yemeğine katılan vatandaşlar Kaymakam Turan Yılmaz ile vedalaşmak için uzun kuyruklar oluşturdu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title