Haberler

Kaymakam Kıcıroğlu'na Veda Ziyareti

Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun ile Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Mersin'in Mezitli İlçesine Tayin Edilen Demirci İlçesi Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu'na Veda Ziyaretinde Bulundular.

Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun ile Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Mersin'in Mezitli ilçesine tayin edilen Demirci ilçesi Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu'na veda ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir'in yanı sıra Simav Askerlik Şube Başkanı Kıd. Bçvş. Yurdaer Karaca, Demirci İlçe Emniyet Müdürü Adnan Menteş, Simav Halk Bankası Şube Müdürü İbrahim Akarsu, Vakıf Bank Simav Şube Müdürü İsmail Uslu, Simav Pancar Bölge Şefi Feridun Çoban da katıldı.

Temmuz ayının ilk haftasından itibaren Mersin'in Mezitli ilçesinde görevine devam edecek olan Kaymakam Kıcıroğlu, Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun ile Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir'e ilçenin kısa bir tanıtımını yaptı. Kıcıroğlu, Demirci'nin ekonomik yönden güçlenmesi için Simav ilçesi ile daha yakın ilişkiler kurulmasını dikkati çekti. Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Demirci ile Simav'ın birbirlerine çok yakın birer ilçe olduğunu söyleyerek her iki ilçenin de kardeş ilçe olduğunu söyledi. Başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakam Kamil Kıcıroğlu'na teşekkür eden Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir ise Kaymakam Kıcıroğlu'na yeni görev merkezinde başarılar diledi.

(KA-ÖA) 19.06.2008 15:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title