Haberler

Kaymakam İnci'den İTSO'ya Veda Ziyareti

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakamlar kararnamesiyle Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine atanan İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, İTSO yönetimine veda ziyareti gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakamlar kararnamesiyle Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine atanan İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'na (İTSO) yönetimine veda ziyareti gerçekleştirdi.

İnegöl'de görev yapan Kaymakam İnci, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Metin Anıl, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Şentürk'ün hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam İnci'ye ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Başkan Anıl, "Kaymakam Bey, iki yılda ilçemize güzel hizmetler yaptı. Kent yöneticileri, işadamları ve sanayicilerle uyum içerisinde çalışarak İnegöl'ün gelişimine katkıda bulundu. Kendisini unutmayacağız" dedi.

Metin Anıl, Aziz İnci'ye yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Kaymakam Aziz İnci de, İnegöl'de görev yapmış olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi. Kamu yöneticisi olarak hizmet bayrağını sürekli taşımak zorunda olduklarını hatırlatan İnci, "İnegöl, ekonomisi, sanayisi, kültürel yapısı ve doğal güzellikleriyle çok özel bir içe. Burada hizmet etmiş olmak benim için gurur verici. Edindiğim dostluklar, benim için en güzel hatıralar olarak kalacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Aziz İnci İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title