Haberler

Kaymakam Eşinden 90 Yaş Üstü Kadınlara Ziyaret

Kars'ın Kağızman İlçesi Kaymakamı Çetin Çelik'in Doktor Eşi Kadriye Çelik, Kars Valiliğinin Başlattığı Program Kapsamında 90 Yaş Üzeri Kadınları Evlerinde Ziyaret Etti.

Kars'ın Kağızman ilçesi Kaymakamı Çetin Çelik'in doktor eşi Kadriye Çelik, Kars Valiliğinin başlattığı program kapsamında 90 yaş üzeri kadınları evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam eşi Kadriye Çelik, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yavuz Sanat'ın eşi Burcu Sanat ve Kağızman Belediye Başkanı Osman Nihat Yüce'nin eşi Sevinç Yüce'yle birlikte 90 yaşını geçmiş kadınları ziyaret ettiler. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde kadınlar, çok sevindiklerini söyleyerek ziyaretlerine gelenlere sarıldılar. Yaşlılar, sohbeti tamamlayan, istek ve sorunları dinledikten sonra ayrılmak isteyen ziyaretçileri bir süre daha kalmalarını sağladılar. Kaymakam eşi Doktor Kadriye Çelik'in sağlık sorunlarını dinlediği yaşlılar daha sonra sağlık kontrolünden geçirildi.

Kızılay Kağızman Şube Başkanı Gülsen Ataman ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Nezaket Arduç ise ihtiyacı olan yaşlılara çeşitli yardımlarda bulundular.

(TY- İRT-Y) 12.03.2008 12:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title