Haberler

Kaymakam Doğan, Karaözü'de İftar Verdi

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, Karaözü Mahallesi'nde iftar verdi.

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, Karaözü Mahallesi'nde iftar verdi.

Doğan, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve İlçe Müftüsü Necmettin Saydan, Karaözü Mahallesi'nde bir okulun bahçesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Doğan, burada yaptığı konuşmada, "Sarıoğlan'da ramazan birliktir, beraberliktir, kardeşliktir mesajını verecek şekilde bir araya gelmemize vesile olduğu için Allah'a binlerce kez şükürler olsun" dedi.

Ramazan ayının, milletimizin iftihar edilecek hasletlerinin daha fazla ortaya çıktığı bir zaman dilimi olduğu ifade eden Doğan, "Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir. Yüce dinimizin güzelliklerine erişebilmek ve nefsin tasallutundan sıyrılabilmek bu ayın sunduğu kutsal mesajlara vakıf olmakla mümkündür. İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle, kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hakim olur" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Ali Osman Yıldız Hasan Doğan Sarıoğlan Karaözü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title