Haberler

Kayısı Festivali Sanatçıları Belirlendi

Malatya'da 20.Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nde sahne alacak sanatçılar açıklandı.

Malatya'da 20. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nde sahne alacak sanatçılar açıklandı.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Kayısı Festivali'nde çıkacak sanatçıların belirlendiğini ifade ederek, "4-8 Temmuz 2012 tarihleri arasında tüm halkımızı Mişmiş Park Fuar Alanı'nda yapılacak olan festivalimize bekliyoruz" dedi. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Uluslararası Kayısı Festivali'nde sahne alacak sanatçıların programı şöyle:

"4 Temmuz Çarşamba; İbrahim Sadri, 5 Temmuz Perşembe; Latif Doğan, 6 Temmuz Cuma; Seksendört, 7 Temmuz Cumartesi; Songül Karlı ve Selahattin Alpay, 8 Temmuz Pazar; Alişan"

Bu arada, 4 Temmuz Çarşamba gününün Berat Kandili'ne denk gelmesinden dolayı Kültür A.Ş. tarafından 'Berat Kandili Özel Programı' yapılacak. Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, yaptığı açıklamada, "Festivalimizin ilk günü, Müslümanlar açısından önemi çok büyük olan Berat Kandili'ne denk geliyor. Bu nedenle gecenin önemine binaen Kur'an-ı Kerim Ziyafeti programı gerçekleştiriyoruz. Programa, Güney Afrika'dan Abdurrahman Sadien, Mısır'dan Memduh Cude Saad, İran'dan Emir Hüseyin Haydari ve Malatya'dan Ahmet Tayyar katılacak. Ben şimdiden bütün vatandaşlarımızı bu geceye davet ediyorum" dedi.

TÜRK YILDIZLARI GÖSTERİ YAPACAK

Diğer yandan, festival kapsamında Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi'nin ortak girişimiyle "Türk Yıldızları" Malatya'da gösteri yapacak. Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nalçacı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Festivalimiz kapsamında Türk Yıldızları'nın gösterisi olacak. Mişmiş Park Fuar Alanı'nda 8 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de yapılacak olan bu muhteşem gösteriye tüm halkımızı davet ederek, kesinlikle böylesi bir görsel şöleni kaçırmamalarını diliyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Belediyesi İbrahim Sadri Murat Nalçacı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title