Haberler

Kaü Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven Kağızman Kaymakamı'nı ve Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Kars Kafkas Üniversitesi (Kaü) Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Kağızman Kaymakamı Çetin Çelik ve Belediye Başkanı Osman Nihat Yüce'yi Makamlarında Ziyaret Etti.

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Kağızman Kaymakamı Çetin Çelik ve Belediye Başkanı Osman Nihat Yüce'yi makamlarında ziyaret etti.

Kars'ın Kağızman ilçesindeki Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) mezuniyet töreni için ilçeye gelen KAÜ Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Kaymakam Çetin Çelik ve Belediye Başkanı Osman Nihat Yüce'yi makamlarında ziyaret ederek teşekkür etti. Kağızman'ın en büyük sorununun öğrenci yurdu olduğunu belirten Rektör Güven, "Bugün sizi ziyaret etmemin en büyük sebebi öğrencilere gösterdiğiniz derin alaka ve desteklerinizden dolayıdır. KAÜ Kağızman MYO öğrencileriyle çok yakından ilgileniyorsunuz. Kağızman'da öğrencilerin en büyük sorunu Kağızman'da yurt sayısının az oluşudur. Bu konu hakkında ilgili yerlere bir dosya sunarak söz aldık. Kağızman'da resmi bir yurdun olması öğrencilere çok kolaylıklar sağlayacaktır. Biz öğrenci sayısını arttırırken Kağızman insanının daha aydın daha çağdaş olmasını istiyor ve temenni ediyoruz" dedi.

(TY-İD-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title