Haberler

Kastamonu Ahşap Fuarında Küre Rüzgarı

Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Kastamonu Ahşap Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen Kastamonu Ahşap Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Kastamonu'da Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yerinde oluşturulan fuar alanında düzenlenen törenle, ziyaretçilerine kapılarını açan Kastamonu Ahşap Fuarı'nın açılış kurdelesini Vali Şehmus Günaydın, Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen ve Metin Çelik, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda davetli katıldı.

Küre Kaymakamlığı Ahşap Ürünler Atölyesinde imal edilen ahşap ürünler, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü atölyelerinde üretilen yapı maketleri ile Küre dağları Doğal Ürünlerinin sergilenip tanıtıldığı fuarda statları yoğun bir ziyaretçi akınının ilgi odağı oldu.

Küre Kaymakamlığı Küresel sanatlar Çandı evi ve ahşap ürünleri Kastamonu Ahşap Fuarında ilgi görmeye devam ediyor. Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Kastamonu Milletvekili Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Emin Çınar, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan Küresel Sanatlar standını ziyaret ederek, Küre Kaymakamı Nesim Işık'tan ürünlerle ilgili bilgiler aldılar. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Çınar Ak Parti Küre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title