Haberler

Karayolları Ağına Alınan Yolda Ulaşım Sağlanamıyor

Güncelleme:

Giresun'un Görele ile Doğankent ilçeleri arasında karayolları ağına alınan 42 kilometrelik yolun kullanışlı hale gelmesi bekleniyor.

Giresun'un Görele ile Doğankent ilçeleri arasında karayolları ağına alınan yaklaşık 42 kilometrelik yolun kullanışlı hale gelmesi bekleniyor.

Görele'nin Çömlekçi ve Doğankent'in Çatak grup yolunun karayolları ağına alınmasının ardından üç yıl geçmesine rağmen bakım ve onarım yapılmadığı belirtildi.

Yolun karayolları alınmasında büyük emeği olan AK Parti eski Milletvekili Hacı Hasan Sönmez'in milletvekilliğinden düşmesinin ardından yolla ilgilenen siyasetçinin bulunmaması dikkat çekerken, yöre halkı AK Parti'ye verilen oyun karşılığını istedi.

Görele ve Doğankent arasındaki karayoluyla ilgili açıklama yapan Doğankent'in Çatak Köyü Muhtarı Turan Karahan, verilen vaadin yerine getirilmesini beklediklerini söyledi. Muhtar Karahan "Çömlekçı ve Çatak grup yolunun karayollarına alınmasında eski Milletvekilimiz Hacı Hasan Sönmez'in önemli katkıları olmuştur. Bu yol karayolları ağına alındıysa bu onun eseridir. Ancak yolun karayollarına alınması yeterli değil. Yolun bakm ve onarımdan geçirilmesinin ardından asfaltlanması gerekir ki yol ulaşımda kolaylık sağlayabilsin. Bu konuda AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli'nin de verilmiş sözü var. Bu sözün yerine gelmesini bekliyoruz. AK Partili bir milletvekilinin başladığı hizmeti diğerlerinin sonuca ulaştırmasını istiyoruz. Ayrıca köyümüzden AK Parti'ye yüzde 90'ın üzerinde çıkan oyun karşılığını hizmet olarak görmek istiyoruz" dedi.

Yolun kullanışlı hale gelmesiyle iki beldenin ve onlarca köyün ulaşım kolaylığı sağlayacağını da kaydeden Muhtar Karahan "Karayollarına alınan yolun bakım yapılmasıyla Görele'nin Köprübaşı, Aydınlar beldeleriyle Çömlekçi Vadisi'nde bulunan onlarca köy, Doğankent ilçemizle bağlantısı kolaylaşacaktır" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğankent Ak Parti Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title