Haberler

Karaman Polisine Sertifika

Karaman Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 'Güzel konuşma ve protokol kuralları' konulu seminere katılan polis memurlarına katılım belgesi törenle verildi.

Karaman Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 'Güzel konuşma ve protokol kuralları' konulu seminere katılan polis memurlarına katılım belgesi törenle verildi.

Polisevinde düzenlenen törene Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve belge alacak polisler katıldı. Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez yaptığı konuşmada, "Mesele insanımıza hak ettiği değeri verebilmek, hak ettiği hitap tarzıyla, hak ettiği beden diliyle konuşmak. Müdürlüğümüzü temsil eden her bir arkadaşımız kulaklara güzel bir nefes fısıldayabilirse insanımız üzerindeki polis imajı daha da iyi yerlere gelecek. İnsanımıza hak ettiği değeri verebilirsek umuyorum ki, teşkilatımız daha yukarıları çıkarak geldiği noktada tutunmasını sağlayacaktır. Karaman Emniyet Müdürlüğünde hizmetler özel sektör mantığı ile yürütülür. Biraz iddialı ama ben inanıyorum ki, bu konuda her bir meslektaşım kendine güveniyor ve iddialıdır. İnsanlar bizimle ne paylaşmak isterlerse doğru ve güzel cevap alacaklarından eminim. İnsanız tabii ki, hata işleyebiliriz ama işlediğimiz hata affedilebilir olmalı. Ben bu gayretle insanımıza en iyi hizmet vereceğimizden eminim" dedi.

Konuşmanın ardından semineri başarıyla bitiren memurlara katılım belgesini Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve müdür yardımcıları verdi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfü Sönmez Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title