Haberler

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'nde Görev Değişimi

Son çıkan kararname ile Karaman İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Polis Başmüfettişi Mehmet Şahne görevine başladı.

Son çıkan kararname ile Karaman İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Polis Başmüfettişi Mehmet Şahne görevine başladı.

Eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez tarafından emniyet müdürlüğü önünde çiçekle karşılanan Şahne, ilk olarak tören mangasını selamladı. Şahne, daha sonra kendisini karşılayan müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle tek tek tokalaştı. Karşılama töreninin ardından iki müdür makama geçti. Burada bir konuşma yapan eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Mehmet Şahne kardeşimize yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Mehmet kardeşim buradaki kardeşleriyle birlikte hizmetlerine devam edecek. Zorlu bir süreç var önlerinde. Çünkü seçim var. Ben yüzde yüz eminim gönlüm rahat bir şekilde bu işlerin üstesinden, tereyağından kıl çeker gibi gelecektir. Şehrimizin huzur ortamı daim olacaktır. Rabbim yardımcısı olsun. Burada olmamız bir şey ifade etmez, orada da ağabeyiniz olarak bir isteğiniz, bir arzunuz olursa 24 saat telefonum açık sorabilirsiniz. Allah'ım utandırmasın görevin hayırlı olsun" dedi.

Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de, "Sizlerin bildiği gibi son kararname ile Karaman Emniyet Müdürlüğü görevine atandım. Bugün görev değişimi yapıyoruz. Kendisinin yaptığı hizmetleri yakinen takip ettik ve takdir ettik. Biz de bundan sonra ilimizde asayiş ve güvenlik anlamında mevcut olan huzur ortamını başta müdür yardımcılarımız olmak üzere tüm personelimizle yürütmeye devam edeceğiz. Tüm Karaman ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın müdürümüze de yeni hayatında yeni görevler, başarılar ve mutluluklar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Her zaman kendisine kapımız açıktır" şeklinde konuştu.

Devir teslim töreninin sonunda Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'e hizmetlerinden dolayı çini tabak hediye etti. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfü Sönmez Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title