Haberler

Karaman Emniyetinde Atanan Müdürlere Teşekkür Plaketi

Güncelleme:

Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, başka illere tayini çıkan müdürlere teşekkür plaketi verdi.

Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, başka illere tayini çıkan müdürlere teşekkür plaketi verdi.

Polisevinde gerçekleşen törene Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, eşi Zeynep Sönmez, tayinleri çıkan müdürler ve eşleri ile şube müdürleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, başka illere atanan müdürlere yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek, "Benimle birlikte çalıştığınız süre zarfında ben sizlerden çok memnundum. Allah yolunuzu açık etsin" dedi.

Tayini çıkan müdürler ise yaptıkları konuşmada, Karaman'da en iyi şekilde görev yaptıklarına inandıklarını belirterek, "Emniyet camiasında iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu ve yaşadıkları bu güzel günleri hiç unutmayacaklarını ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, son yapılan terfi ile 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine yükselerek İstanbul Bölge Müfettişliği görevine atanan Hikmet Oran'a çini tabak ve teşekkür plaketi verirken, Emniyet Müdür Yardımcısı Abit Doğan, İstanbul'a tayini çıkan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Asilkan Öztürk'e, Emniyet Müdür Yardımcısı Hilmi Uçmaklı, Burdur'a atanan Terörle Mücadele Şube Müdürü Halil Damlarkaya'ya, Pasaport Şube Müdürü Soner Özbaşı'da Sivas'a atanan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Yardımcısı İsmail Akdaş'a günün anısına çini tabak ile teşekkür plaketi verdi.

Törenin sonunda Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, tayini çıkan müdürler ve eşleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title