Haberler

Karaman Emniyet Müdürü Sönmez, Personellere Veda Etti

Güncelleme:

Son çıkan emniyet müdürleri kararnamesi ile genel müdürlük emrine alınan Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, gece görev yapan ekiplerle vedalaştı.

Son çıkan emniyet müdürleri kararnamesi ile genel müdürlük emrine alınan Karaman İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, gece görev yapan ekiplerle bir araya gelerek vedalaştı.

Sönmez, gece görev yapan ekiplerle vedalaşmak için polisevinde bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Sizlerle birlikte 4 yıl 1 ay gibi bir zaman geçirdik. Tabi ki bu zamanın ne zaman geçtiğini anlamak mümkün değil. Zaman gördüğünüz akıp gidiyor. Benim dileğim sizlerin bundan sonraki hayatınızda rabbim sizlere kaza vermesin. Sağlık ve sıhhat huzur içinde ailenizle çocuklarınızla ve mesai arkadaşlarınızla güzel günler hem sizlerle, hem teşkilatımızla olsun" dedi.

Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu şehirde görev yaptığım 4 yıl içerisinde güzelliklerin dışında beni etkileyen üç olay oldu. Bunlardan birisi bir memur arkadaşımızın çocuğunu kaybetmesidir. İkincisi bir memur arkadaşımızın görevi başında şehit olmasıdır. ve üçüncüsü de genç yaştaki bir polis arkadaşımızın nedenini bizimde bilemediğimiz bir olaydan dolayı kendi silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetmesiydi. Rabbim hepsinin mekanlarını cennet eylesin. Benim buradan ayrılmamı ayrılık olarak görmüyorum. Allah uzun ömür verirse bir 8 yıl daha meslekte ömrümüz var. Burada olup olmamamız hiçbir mana ifade etmez. İnşallah burada güzel hatıralar bırakmışızdır ve güzel anılırız. Ben sizlerin hep yanında olacağım. Hep sizlere dua edeceğim. Ben de sizlerden sadece dua bekliyorum. Benden yana hepinize hakkım helal olsun"

Emniyet Müdürü Sönmez, yaptığı konuşmanın ardından vedalaşmaya gelen tüm polis memurlarına halka tatlısı ikram ederek tek tek tokalaşarak vedalaştı. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfü Sönmez Karaman Yerel Haberler

title