Haberler

Karaman Emniyet Müdürü Sönmez, Basın Mensuplarıyla Buluştu

Güncelleme:

Resmi Gazete'de yayımlanan son Emniyet Müdürleri kararnamesi ile merkeze alınan Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, basın mensuplarıyla buluştu.

Resmi Gazete'de yayımlanan son Emniyet Müdürleri kararnamesi ile merkeze alınan Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, basın mensuplarıyla buluştu.

Sönmez, makamında yaptığı konuşmada, 4 yıldır Karaman'da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Karamanlılardan haklarını helal etmesini isteyen Sönmez, şunları kaydetti:

"150 bine yaklaşan nüfusuyla değişen nüfus yapısıyla ilgili bir hareket bir değişim olmakta. buna rağmen hiç bir şekilde insanların bir birbirine olan güven duygusu zarar görmedi ve her gecen gün bir adım öteye gitti. Ailelerin birbirine güvenmeleri, biraz daha hoş görülü olmalarını birazda ha birbirlerini anlamalarını istiyorum. Ailelerden sabır, hoşgörü, anlayış ve yerinde kalması gereken duyguların orada kalmasını istiyorum. Bu sorunlar çözülürse bu şehirde bir zorluğu görmüyorum. 4 yıl boyunca hizmet etmekten onur duyduğum birlikte olmaktan mutlu olduğum sohbetlerinden zevk aldığım göz göze geldiğimde içimde tatlı bir his oluşan Karaman ve Karaman insanına bizden yana ufacık bir hakkımız varsa helal olmasını istiyorum. Karamanlıların da bana haklarını helal etmesini istiyorum.

Burada, Ankara'da veya yarın nerede olacağımı bilmiyorum. Bir başka yerde görev yapsak dahi bir kardeşlerinin olduğunu, bir abilerinin olduğunu, bir dostlarının olduğunu dilim döndüğünce elimden geldiğince kendilerine yol göstereceğimi gücü yettiğince de çözeceğini bilsinler. Allah milletimize acılar ve sıkıntılar göstermesin."

Sönmez'in Perşembe günü sabah 09.30'da evinden Ankara'ya hareket edeceği öğrenildi. - Karaman

Kaynak: AA / Yerel

Lütfü Sönmez Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title