Haberler

Karaman Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden personele rütbeleri düzenlenen törenle takıldı.

Karaman Emniyet Müdürlüğünde terfi eden 8  personele yeni rütbeleri düzenlenen törenle takıldı.

Polisevi bahçesinde düzenlenen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, yaptığı konuşmada, polis teşkilatının Karaman'daki huzur, güvenlik ve asayişin sağlanmasında üstün ve özverili çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Alınan rütbelerin sorumluluğunun yerine getirilmesi gerektiğinin altını çizen Sönmez, şunları kaydetti:

"Halkın huzur ve güvenini sağlamak, onların güzel ortamlarda hayatlarını devam ettirebilmeleri için 24 saat hiç bir zaman boşluk bırakmadan, insanlarımızın mutlu olabilmeleri için hizmet edeceğiz. Bizler çoğu zaman ailelerimizi, çoğu zaman dostlarımızı ve özel hayatımızı hiçe sayarak tamamen kendimizi işimize verip mücadelemizi sürdürmeliyiz. Arkadaşlarımıza yeni rütbelerinin hayırlı olmasını diliyorum."

Daha sonra terfi eden personele rütbeleri takıldı. - Karaman

Kaynak: AA / Yerel

Lütfü Sönmez Karaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title