Haberler

Karaman'da Yılın Polisleri Seçildi

Karaman'da, Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 168.yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde "Yılın Polisleri" seçildi.

Karaman'da, Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 168. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde "Yılın Polisleri" seçildi.

Polisevinde düzenlenen törene İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, emniyet müdür yardımcıları ile şube müdürleri ve polis memurları katıldı. Törende konuşan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Yılın memuru seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah bu güzel hizmetlerinin ömürleri boyunca devam etmesini istiyorum. Bizler çalışmazsak, bizler alana hakim olmazsak, bizler kötü niyetli kişilerin karşısında yıkılmayarak durursak önce insanlar kendi haklarını korumanın, kendi haklarını almanın peşine düşerler. Biz polis olarak hiçbir konuyu bir şey olmaz, bunlar basit şeyler noktasından hareket edemeyiz. Bizler her şeyi sosyal, ekonomik ve siyasal boyutu ile değerlendiririz. Devletin yapmış olduğu her icraatın bir köşesinde kolluk kuvvetti vardır. Biz özel olarak Karaman halkının, genel olarak da Türk milletinin her dakika hizmetindeyiz. Siz varsanız kötülük ve suç yoktur. Siz varsanız mutlaka o bölgede güvenlik, huzur ve insanların kendine güven duygusu vardır. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, bu güzel hizmetlerin Karaman insanının bir adım daha öteye gitmesi için yaptığımız mücadelemizde hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından yılın polisi seçilen polis memurlarına Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve emniyet müdür yardımcıları tarafından hediye ve başarı belgeleri verildi. Tören hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle sona erdi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfü Sönmez Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title