Haberler

Karaman'da Seçim Güvenliği Toplantısı

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Karaman Valisi Murat Koca, başkanlığında “Seçim Güvenliği” toplantısı yapıldı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Karaman Valisi Murat Koca, başkanlığında "Seçim Güvenliği" toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Murat Koca'nın yanı sıra Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, Vali Yardımcıları Sedat Yıldırım ve Mustafa Sarıkaya, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve daire müdürleri katıldı. Toplantıda, seçim öncesi alınacak güvenlik tedbirleri, siyasi partilerin yapacakları propaganda çalışmaları ile seçimle ilgili genel esaslar, Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde ele alındı.

Vali Murat Koca toplantıda yaptığı konuşmada, "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin, ilimizde güvenli ve huzurlu bir ortamda geçmesi için çalışıyoruz. İlimiz genelinde vatandaşlarımızın rahat bir şekilde oy kullanabilmeleri için gerekli tedbirleri alıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın seçme ve seçilme hakkını güvenli ve rahat bir ortamda kullanmasını sağlayarak, Mahalli İdareler Seçimlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamaktır" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akış Murat Koca Sarıkaya Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title