Haberler

Karaman'da Okuma Zamanı Projesinin Tanıtımı Yapıldı

Güncelleme:

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, düzenlediği Okuma Zamanı konulu projenin tanıtımını Vali Murat Koca'nın da katılımıyla yaptı.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okuma Zamanı" konulu projenin tanıtımı Vali Murat Koca'nın da katılımıyla yapıldı.

Piri Reis Kültür Merkezi'nde gerçekleşen tanıtım toplantısına Karaman Valisi Murat Koca, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile daire müdürleri ve öğretmenler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, yaptığı konuşmada, insanların hızla değişen ve gelişen bir dünyada yaşadıklarını söyledi. Kitap okumayı, sadece boş zamanlarda yapılan bir etkinlik olarak görülmemesi gerektiğini ifade eden Sultanoğlu, "Her öğretmenimizi bir can her öğrencimizi yeni bir heyecan kabul ediyoruz. Bu sevinçle çıkıyoruz yola. Okuma zamanı, adıyla çıktığımız bu yolculukta, okuyacağımız her satırın, her harfin ilimize, ülkemize, insanımıza ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah'a çok şükür ki yüce ve yüksek bir medeniyetin varisleriyiz. Ülkemizin kültürel birikimi ve sosyal tecrübesi bu anlamda bizim için eşsiz bir ilham ve güç kaynağıdır" dedi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kurt ise, proje kapsamında okullarda 20 dakika kitap okunması, okul kütüphaneleri zenginleştirilmesi, hızlı okuma ve etkili anlama seminerleri düzenlenmesi gibi etkinliklerin yer aldığını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından programa katılanlar hep birlikte 10 dakika boyunca kitap okudu. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Murat Koca Piri Reis Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title