Haberler

Karaman'da Okullar Arası Bilgi Yarışması

Güncelleme:

Karaman Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce düzenlenen okullar arası bilgi yarışmasının galibi Anafartalar İlköğretim Okulu oldu.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nce "Karayolu Trafik Haftası" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen okullar arası bilgi yarışmasının galibi Anafartalar İlköğretim Okulu oldu.

Piri Reis Kültür Sitesi'nde gerçekleşen yarışmada finale kalan 8 okul yarıştı. Yarışmayı Karaman Valisi Murat Koca, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Asilkan Öztürk ile öğretmen ve öğrenciler izledi.

Yarışma öncesi bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, yarışmanın düzenlenmesinde kendilerine destek olan Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Elemelerde olduğu gibi final yarışmasının da çekişmeli geçeceğini tahmin ettiğini söyleyen Sönmez, öğrencilere başarılar diledi. Kıran kırana geçen yarışmanın sonunda sorulan 15 sorunun tamamına doğru cevap veren Anafartalar İlköğretim birinci oldu. Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ile Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu 12 soruya doğru cevap verince yedek sorulara geçildi. İki okula sorulan 4 yedek soruya da doğru cevap vermesi üzerine iki okul arasında kura çekimi yapıldı. Yapılan kura çekiminde Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ikinci olurken, Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu da üçüncü oldu.

Yarışmada ilk üçe giren okullara protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trafik Haftası Lütfü Sönmez Piri Reis Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title