Haberler

Karaman Belediye Başkanı Uğurlu."Karaman, Herkesin Gelip Görmek ve Yaşamak İsteyeceği Bir Şehir...

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karaman'ın, herkesin gelip görmek ve yaşamak isteyeceği bir şehir olacağını bildirdi.

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karaman'ın, herkesin gelip görmek ve yaşamak isteyeceği bir şehir olacağını bildirdi.

Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada, Karaman sevdalısı olarak Allah sağlık verdiği sürece hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

2013 yılının oldukça yoğun geçeceğinin altını çizen Uğurlu, şunları kaydetti:

"2013 yılında Belediye olarak birçok yeni projeye imza atacağız. Bu projeler hazırlandı. İnşaat sezonunun başlaması ile birlikte çalışmalar başlayacak. Bunların en büyükleri Piri Reis Vadisi Projesi, Aktekke Kent Meydanı, Belediye arkası kentsel dönüşüm projesi. İnşaatına başlanacak hizmet binaları, devasa yeşil alanlar, bisiklet yolları var. Bütün bunların çoğu 2013 yılı bitmeden hizmete girecektir. Karaman, herkesin gelip görmek ve yaşamak isteyeceği bir şehir olacak. Ben her zaman olduğu gibi Karaman'a kalıcı ve güzel hizmetler için mücadelelerinde bizi yalnız bırakmayan milletvekillerine, Hükümet'e ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."

Muhabir: Mehmet Çetin

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KARAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Kamil Uğurlu Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title