Haberler

Karaköse: "Çözüm Sürecine Verilen Destek Umudumuzu Artırıyor"

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, çözüm sürecine verilen desteğin umutlarını artırdığını söyledi.

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, çözüm sürecine verilen desteğin umutlarını artırdığını söyledi.

Merkez Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Karaköse, mahalle sakinlerinin sorunları dinledi.

Karaköse, nikahsız evlilik sorununun bütün ilçelerde karşılarına çıktığını ifade ederek, "Gittiğimiz bir çok yerde bu sorunla karşılaşıyoruz. Kadınlarımızın daha bilinçli olması ve nikahsız evlilik yapmaması yaşanan mağduriyetleri ortadan kaldıracaktır" diye konuştu.

Çözüm süreci ağırlıklı yaptığı konuşmada ise Emine Karaköse şunları söyledi:

"Her yere gidiyor, toplumun her kesimiyle buluşuyoruz. Gittiğimiz yerlerde analar 'Bir ana ağladı, bin ana ağlamasın. Bin ana ağladı on bin ana ağlamasın. Artık bu acı feryatlar duyulmasın' diyorlar ve bu çözüm sürecine destek veriyorlar. Burada da aynı yaklaşımı görmüş olmaktan dolayı son derece sevinç duydum. Çözüm sürecine verilen destek umudumuzu artırıyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Biz çözüm için her yola başvururuz. Baldıran zehrini içmekse, biz o baldıran zehrini içeriz, yeter ki bu ülkeye huzur gelsin' demişti. Bu sürece hepimiz destek olalım. Çevremizi bilgilendirip, bilinçlendirelim. Hepimizin yüreğini yakan bu terör belasından el birliğiyle kurtulacağız."

"Enerjimizi, bilgi birikimimizi kavgaya değil, Türkiye'yi daha ileriye taşımak, daha yaşanır eşit gelir dağılım olan bir ülke haline getirmek için harcayacağız" diyen Karaköse, şunları kaydetti:

"Şu an için burada olduğu gibi, bu topraklarda binlerce yıldır kardeşçe yaşayan Türkler, Kürtler, Araplar, Çerkezler, Zazalar ve daha bir çok millet, yine kardeşçe, barış içinde yaşamaya devam edecektir."

Doğankent Mahallesindeki toplantıya, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları H. Sema Yüksel Bulgulu ve Meltem Ayten Karataş ile yönetim kurulu üyesi Nazife Esenboğa'da katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğankent Ak Parti Karaköse Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title