Haberler

Karadenizlilerin Sağlığı Karadenizli Yöneticilere Emanet

Orta Karadeniz Bölgesi’ndeki illerden Amasya, Ordu, Samsun ve Sinop’ta yaşayanların sağlığını Karadenizli sağlık yöneticileri yükleniyor.

Orta Karadeniz Bölgesi'ndeki illerden Amasya, Ordu, Samsun ve Sinop'ta yaşayanların sağlığını Karadenizli sağlık yöneticileri yükleniyor.

Amasya'da 4 ilin sağlık yöneticilerinin katıldığı Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısının ev sahipliğini yapan Amasya İl Sağlık Müdürü Mehmet Rüştü Ertosun, Samsun-Çarşambalı ve 25 yıldır yaşadığı Amasya'dan evli olduğunu belirtip diğer yöneticilerde memleketlerinden bahsedince tamamına yakınının Karadenizli olduğu ortaya çıktı.

Sinop İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlerini yürüten Gökhan Telatar Rize-Pazarlı, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dursun Mehmet Mehel Ordu-Ünyeli, Amasya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ş. Abdullah Kaya Trabzonlu, Ordu İl Sağlık Müdürü İsmet Kolomuç Trabzon-Akçabatlı ve Samsun İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal Samsunlu olduğunu dile getirirken, Ordu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Seyhan Canbulut ise Trabzonlu olduğunu ve Ordu'da yaşadığını söyledi.

Sağlık Bakanlığı Samsun Bölge Koordinatörü Beytullah Şahin, Amasya Halk Sağlığı Müdürü Öner Nergiz, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Faruk Tonga ve Trabzonspor taraftarı, Amasya İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Bircan Fettahoğlu'nun da da katıldığı toplantıda Amasya'daki sağlık birimleri ve hizmetler hakkında sunum yapan Amasya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Özgür Dalkıran da Trabzonlu olduğunu ifade etti.

Apple Palace Otel'deki toplantıda iller arası acil sevk işlemleri süreci ve diğer alanlardaki çalışmalar ele alındı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Bölgesi Samsun Sinop Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title