Haberler

Kanada Başbakanı Trudeau'nun Jamaika seyahatinde uçağı arızalandı

Güncelleme:

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun Jamaika'da tatil yaparken kullandığı uçağın arızalandığı ortaya çıktı. Kanada Silahlı Kuvvetleri tarafından ikinci bir uçak gönderildi.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun tatil için gittiği Jamaika'da uçağının arızalandığı ortaya çıktı.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun uçağında arıza yaşandığı oraya çıktı. Kanada Başbakanının Jamaika seyahatinde kullandığı uçağın bozulmasının ardından Kanada Silahlı Kuvvetleri tarafından ikinci bir uçağın gönderildiği açıklandı. Trudeau'nun uçağındaki arızanın 2 Ocak'ta tespit edildiği kaydedilirken, bir gün sonra ikinci bir uçağın arızalanan uçağı onarmak üzere bakım ekibi götürdüğü bildirildi. Güvenlik gerekçesiyle askeri uçak ile seyahat etmesi gereken Trudeau'nun arızanın giderilmesi ile 4 Ocak'ta ülkesine döndüğü ifade edildi. Trudeau, 26 Aralık'ta Jamaika'ya varmıştı.

Geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'nin ardından ülkesine dönmeye hazırlanan Kanada Başbakanı, uçağında yaşanan arıza nedeniyle Hindistan'dan 2 gün sonra ayrılmıştı. - OTTAWA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Justin Trudeau Jamaika Kanada Tatil Ulaşım Güvenlik Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title