Haberler

Kan Kampanyasına Gazetecilerden Destek

"Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor" Sloganıyla Ulusal Kan Bağış Kampanyası Başlatan Türk Kızılayı Kampanyanın Tanıtımı İçin Kızılay Erzincan Subesi, Erzincan'daki Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi.

"Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor" sloganıyla Ulusal Kan Bağış Kampanyası başlatan Türk Kızılayı kampanyanın tanıtımı için Kızılay Erzincan Subesi, Erzincan'daki basın mensupları ile bir araya geldi.

Kızılay Tıp Merkezi'nde düzenlenen kahvaltının ardından kampanyanın tanımı için Kızılay kan alma istasyonuna geçildi. Burada kampanya kapsamında ilk kanı basın mensupları verdi. Gerekli form ve testlerin ardından kan alma ünitesine geçen gazeteciler, örnek olmak amacıyla başlatılan kampanyaya tüm vatandaşları davet ettiler.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Kızılay Erzincan Kan Merkezi Sorumlusu Dr. Kader Bayram,"Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor" sloganı ile birinci dönem kan bağışlama kampanyasını başlattıklarını belirterek, toplumun her kesiminden vatandaşların kampanyaya desteklerini beklediklerini söyledi. Dr. Bayram, kampanya çerçevesinde 29-30 Mayıs tarihleri arasında ERMERKEZ Alışveriş merkezinde düzenlenecek kan bağışı kampanyasına tüm Erzincanlıları davet etti.

Dr. Bayram basın mensuplarının kampanyaya olan duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

(İS-İRT-Y) 26.05.2008 12:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title