Haberler

Kamu Kurumlarını Ziyaret Ettiler

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel ve partililer ile beraber sırasıyla Kaymakamlık, Edremit Ticaret Odası, Edremit Meslek Yüksek Okulu(EMYO) ile...

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel ve partililer ile beraber sırasıyla Kaymakamlık, Edremit Ticaret Odası, Edremit Meslek Yüksek Okulu(EMYO) ile UDEAŞ Edremit Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Şimdiye kadar sessiz kalmayı tercih eden Aydınlıoğlu ve Yüzüak gündemdeki konularla ilgili şok açıklamalarda bulundular.

Aydınlıoğlu ve beraberindeki heyet İlk olarak Kaymakam Osman Tunç, ardından ise ETO Başkanı İsmail Aynur'u tebrik ettikten sonra EMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. M Oğuzhan İlban ve UDEAŞ Edremit Müdürü Kaya Örsoğlu'nu makamlarında ziyaret ederek ilçenin sorunlar noktasında görüş alışverişinde bulundular.

Kaymakamlıkta Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ile Ak Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak gündemdeki konularla ile ilgili basın mensuplarının da sorularını cevaplandırdılar.

Bir basın mensubunun "Akçay'da partinizin çivi çakmadığı iddia ediliyor. Öte yandan da Sayın Yüzüak'ın biraz daha kordonda kalmış olsaydı tartaklanacağı yazıldı. Sayın Yüzüak siz kordon satışları ile ilgili herhangi bir tehdit aldınız mı?" şeklindeki sorusuna ilk olarak Milletvekili Aydınlıoğlu cevap verdi.

Aydınlıoğlu: "Pina Deresi ıslahı için 250 milyar biz çıkarttık. Arıtma tesisine iki defa 1'er trilyon para çıkarttık. Arıtmanın modernizasyonu yapıldı. Belediye binasının tahsisini biz yaptık. Akçay'da bizim sayısız hizmetimiz var. Peki onlar yollara taş döşemek dışında ne yaptılar? Onun parasını da biz verdik. Her ay şakır şakır İller Bankasından paralarını alıyorlar. Bizim yaptığımız hizmet çok, onların çaktığı bir çivi yok asıl" şeklinde konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak'ta, " Onlar siyaseti çok iyi bildiğini iddia ediyorlar. Ancak ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Böyle mühim bir konuda böylesine bir laf üstü kapalı söylememeliydi. Tehdit mi ediyor, tehdit mi ediliyor, bir duyum mu var, rüya mı görüyor bunu açıklayacak! Yoksa bu lafının altında ezilinir. Kordonun satışı ile ilgili yargıya intikal edecek bir durum var. Bu konuyla ilgili tehdit edildim. Bugün Sayın milletvekilimiz geldiği için gidemedik yarın inşallah bu tehditi yargıya intikal ettireceğiz. Ama şunu açıkça söyleyeyim, hiçbir şeyden korkmuyorum. Babamın oğlu da olsa doğru bildiğimi söylerim. Basın toplantısı yapıp lafı oradan eğip, buradan büküp

bir kamyon laf edip, ama işe yarayan bir cümle etmemekle kimse bize gözdağı veremez. O yüzden aynen devam edeceğiz. Ancak şunu söyleyeyim açıklamaları hiç şık bulmadım. O kordon'u ne unuturum ne de unuttururum." ifadelerini kullandı.

Yüzüak,"Gerekirse bir daha aynı yerde bir basın toplantısı yaparım, tartaklayabilecek bir babayiğit varsa gelsin beni orada tartaklasın. O kadar da net söylüyorum, ben bu yola çıkarken her şeye hazırlıklı çıktım. "Tartaklanacaklardı" açıklamasının zamanlaması çok ilginç. Bunun arkasında başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Toplumu germek gibi bir niyet de olabilir. Küfüre küfür, tehdite tehdit ile karşılık da verirsiniz, bizim tıynetimizde bu yok. Kalitemizi bozmayız, kendi kalitemizde, seviyemizde şiddetten uzak siyaset yaparız. O tuzaklara düşmeyiz.

Tekrar söylüyorum o kordonu ne unuturum ne unuttururum! Bizi ilgilendiren orayı kimin aldığı değil. Diğer yerde de gerekirse basın toplantısı düzenleriz. Bizim için belediyenin sattığı önemli. 212 bin lira bir taraf. O yürüdüğümüz 2 dönümlük alanı 1 trilyona satıp da gece rahat uyuyabilenler varsa bunu millet bilsin. Orayı satıp da insanlara yürüyecek yol bırakmayıp, Akçay'a yazık edip de yatağında rahat uyuyanlar varsa bunları alkışlayanlar varsa millet bunları bilsin. Bizim safımız kamunun malını korumaktan yana. Kaldı ki 9 yıldır o iktidarda. Koalisyon değilsiniz, ortağın yok, devletten tıkır tıkır paranı alıyorsun. Kimseyi suçlayamazsınız"dedi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra sergi açılış törenine katılmak üzere Kadıköy beldesine geçtiler.

(BT)

10.06.2013 18: 18: 14

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınlıoğlu Harun Yüzüak Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title