Haberler

Kalkan Restaurantçılar Derneği Sezondan Umutlu

Antalya’nın Kaş ilçesi’nde bulunan Kalkan Restaurantçılar Derneği, turizm sezonundan umutlu.Kalkan Restaurantçılar Derneği Başkanı Mustafa Akdeniz, Kalkanlı Restaurantçılar olarak turizm sezonundan umutlu olduklarını söyledi.

Antalya'nın Kaş ilçesi'nde bulunan Kalkan Restaurantçılar Derneği, turizm sezonundan umutlu.

Kalkan Restaurantçılar Derneği Başkanı Mustafa Akdeniz, Kalkanlı Restaurantçılar olarak turizm sezonundan umutlu olduklarını söyledi. Kalkan Restaurantçılar Derneği, bölgedeki işletmecilerle toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Kalkan Restaurantçılar Derneği Başkanı Mustafa Akdeniz, "Dernek olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Belli dönemlerde esnafımızı ziyaret ederek onların sıkıntıları ve istekleri hakkında çalışmalar yapıyoruz. Derneğimiz tüm işletmecileri ve esnafı kucaklamaktadır. Turizmde yeni sezondan umutluyuz yapılan tüm çalışmaları gönülden destekliyoruz, bizde esnafımızın isteklerini toplantılarımız aracılığı ile idarecilerimize aktarıyoruz. İşletmecilerimizi ve esnafımızı rahatlatan destekleyen borç erteleme gibi çalışmaların artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akdeniz Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title