Haberler

Kahtalı Minik Öğrenciler Hayvanlarla Tanıştı

Kahtalı minin öğrenciler Gaziantep Hayvanat Bahçesine giderek hayvanlarla tanıştı.

Kahtalı minin öğrenciler Gaziantep Hayvanat Bahçesine giderek hayvanlarla tanıştı.

Kahta Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri okul tarafından hafta sonu Gaziantep'e götürülerek hayvanat bahçesi gezdirildi. Daha önce televizyonda gördükleri hayvanları karşılarında gören öğrenciler büyük heyecan yaşadı. Öğrencilerin hayvanat bahçesine gitmek istediğini öğrenen Kahta Petrol Turizm firması sahibi Salih Beyazyıldız ise okula bir otobüs vererek katkıda bulundu. Sabah saatlerinde okulun önünden hareket eden otobüsle Gaziantep'e giden öğrenciler, akşama kadar hayvanat bahçesini gezdi. Okul Müdürü Abuzer Özdemir, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Gündüz, öğretmenler Şükriye Özkoç Arasan, Derya Pakel, Hatice Olt ve Özlem Bulut da öğrencilerle birlikte Gaziantep'e gitti.

Öğrencilere hayvanat bahçesini gezdiren ve hayvanlar hakkında bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Gündüz, "Öğrencilerimize hayvanları tanıtmak amacıyla böyle bir organizasyon yaptık. Televizyondan gördükleri hayvanları canlı olarak görme imkanı yakaladılar. Bu şekilde onların hayvan sevgisini arttırmayı ve hayvanları korumalarını amaçladık. Ayrıca birçok velimiz de bize eşlik etti. Çocuklarını yalnız bırakmadılar. Onlar için de çok farklı bir gün oldu. İlk defa hayvanat bahçesine gelen velilerimiz de vardı. Yani öğrencilerin yaşadığı ilk heyecanı biz de yaşamış olduk. Burada veliler olarak birbirimizle daha iyi bir şekilde kaynaştık. Bu tür etkinlikleri her yıl yenilemeyi düşünüyoruz. Son olarak bize ulaşım konusunda destek olan Kahta Petrol Turizm sahibi Salih Beyazyıldız'a veliler ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sabiha Gökçen Gaziantep Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title