Haberler

Kağızman'da Kömür Dağıtımına Başlandı

Kars'ın Kağızman İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Sydv) Tarafından 4 Bin Ton Kömürün Dağıtımına Başlandı. Kağızman Kaymakamı Çetin Çelik, "Kış Aylarında Birtakım Zorluklar Çekildiği İçin Bu Dönem Toplam 4 Bin Ton Kömürün Dağıtımına Şimdiden Başladık" Dedi

Kars'ın Kağızman ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 4 bin ton kömürün dağıtımına başlandı. Kağızman Kaymakamı Çetin Çelik, "Kış aylarında birtakım zorluklar çekildiği için bu dönem toplam 4 bin ton kömürün dağıtımına şimdiden başladık" dedi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 4 bin ton kömürün dağıtımına başlandı. Geçen yıllarda kış aylarının yaklaşmasıyla dağıtımına başlanan kömürün bu yıl daha erken dağıttıklarını belirten Kağızman Kaymakamı Çetin Çelik, "Kış aylarında birtakım zorluklar çekildiği için bu dönem yaz ayından itibaren toplam 4 bin ton kömürün dağıtımına başladık. İlçe merkezinde ve köylerimizdeki fakir vatandaşlara dağıttığımız kömürleri geçen yıllarda kış ayı yaklaştığında dağıtıyorduk. Vatandaşlar ilçe merkezine depo ettiğimiz kömürleri zorluklar içinde köylerine ve mahallelerine götürüyorlardı. Bu sene yaz aylarında başladığımız kömür dağıtımını kapılarına kadar götürdük. Kömür dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

(TY-BA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title