Haberler

Kağızman'da İnsan Hakları Kurulu Toplandı

Kars'ın Kağızman İlçesinde İnsan Hakları Kurulu Bugün Toplandı. Kaymakam Çetin Çelik, Kurul Üyelerine İnsan Hakları Kurulu'nun Faaliyetleri Hakkında Bilgi Verdi.

Kars'ın Kağızman ilçesinde İnsan Hakları Kurulu bugün toplandı. Kaymakam Çetin Çelik, kurul üyelerine İnsan Hakları Kurulu'nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Kağızman İnsan Hakları Kurulu üyeleri Kağızman Kaymakamı Çetin Çelik başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi. Kaymakam Çelik, 11 kişiden oluşan kurul üyelerine İnsan Hakları Kurulu'nun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vatandaşların, insan hakları konusunda bilinçlenmeleri için gerekli çalışmaların yapıldığını vurgulayan Kaymakam Çelik, "Vatandaşlarımızın şikayet ve isteklerini gelip vakfımıza direkt bildirmedikleri için vatandaşların yoğun olduğu 5 noktaya şikayet kutuları koyduk.

Vatandaşlarımız şikayetlerini ve isteklerini böylece kolay bir şekilde bize ulaştırabilecekler. Ayrıca aramızda yaptığımız oylamada her ay üç kişilik bir komisyon grubu, kutuları koyduğumuz noktada inceleme yapacak" dedi.

(TY-BA-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title