Haberler

Kağıthane'de Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi Açıldı

Kağıthane'de Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi açıldıİSTANBUL - Kağıthane Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi'ni hizmete açtı.

Kağıthane'de Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi açıldı

İSTANBUL - Kağıthane Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi'ni hizmete açtı.

Kağıthane Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla yürütmüş olduğu projelere bir yenisini daha ekleyerek, Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi'nde gerçekleşen açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hürriyet Mahallesi'nde çocuklara hizmet verecek ve gelişimlerine katkı sağlayacak atölyede 7- 18 yaş aralığındaki çocuklar ücretsiz eğitim alabilecek. 4 aylık farklı periyotlarla hizmet verecek olan Hürriyet Yaşam Beceri Atölyesi'nde çocuklar, robot tasarımı, mutfak atölyesi, görsel sanatlar, akıl oyunları, dini ve ahlaki eğitim gibi konularda bilinçlenecek hem de çeşitli alanlarda ufuklarını geliştirebilecek.

"Çocuklar kabiliyetlerini geliştirebilecek"

Çocukların becerilerini geliştirecek uygulamaları ilçeye kazandırmaya devam edeceğini ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Hürriyet Mahallemizde Yaşam Beceri Atölyemizi açıyoruz, beş sınıfımız olacak çocuklarımıza farklı farklı konularda eğitim vereceğiz. Çocuklarımız okullarda her türlü eğitimlerini alıyorlar, biz de burada çocuklarımızın kabiliyetlerini geliştirecek sınıflar oluşturuyoruz. Halk Eğitim Merkezimiz ile birlikte bu alanlarımızı değerlendireceğiz, çocuklarımız ve mahallemiz için hayırlı oldun" diye konuştu.

"Çocuklara beceri kazandıracak bir uygulama"

Oğlunu açılışı gerçekleşen beceri atölyesine kayıt yaptıran Fadime Yamaç ise, "Bu atölyeden haberdar oldum, oğlumu getirdim gezdirdim. O da gelmek istedi sonra kayıt yaptırdım. Salı günü başlayacak merakla bekliyor. Çok güzel bir uygulama, çocuklara hem beceri kazandıracak hem de ufuklarını açacak. Oğlumun resim yapmaya yatkınlığı var mutfak işlerini çok seviyor ama burada geliştirecek ve kendi seçecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Kılıç Kağıthane Hürriyet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title