Haberler

Kafkas Kültür Derneği, Kaymakam Dölek'i Ziyaret Etti

Ödemiş Kafkas Kültür Derneği’nin kongreyle yeniden belirlenen yönetimi, Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek’i ziyaret ederek, geçtiğimiz haftalarda Ertuğrul Mahallesi’nde yapılan Çerkez Evi ve kütüphane açılışına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ödemiş Kafkas Kültür Derneği'nin kongreyle yeniden belirlenen yönetimi, Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek'i ziyaret ederek, geçtiğimiz haftalarda Ertuğrul Mahallesi'nde yapılan Çerkez Evi ve kütüphane açılışına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Dernek yöneticilerinden çalışma ve projelerle ilgili bilgi alan Kaymakam Abdullah Dölek, Ödemiş'teki sivil toplum kuruluşlarının projelerine destek verdiklerini belirterek, Ödemiş Kafkas Kültür Derneği'nin özellikle öğrencilerin atalarının yaşadığı toprakları ziyaret etmeleriyle ilgili projelerine destek vermek istediklerini kaydetti.

Dölek ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Ödemişimiz'de yeni yasa ile mahalle olan İlkkurşun ve Ertuğrul'da Çerkez vatandaşlarımız yaşıyor. Onların temsilcilerini ağırlamaktan onur duydum. Derneğimizin çalışmaları bizim kültürel zenginliğimiz. İnşallah birlikte projelerimiz olacak. Ödemiş'teki törenlerimizin ve bir kısım projelerimizin zenginleşmesini ümit etmekteyiz. Projelerle Kafkasya'dan gelecek misafirlerimizi ilçemizde ağırlamayı, hem de bizim çocuklarımızın o bölgelere gitmelerini isteriz ve destekleriz. Yeni yönetimimize dönemde başarılar diliyorum" dedi.

Ödemiş Kafkas Kültür Derneği'nin kurucu yöneticilerinden Kemal Ersöz de Dölek'e teşekkür ederek, "Derneğimiz 5 yaşına girdi. Yaşadığımız coğrafyaya zenginlik katmak, kültürümüzü ve dilimizi koruyarak geleceğe taşımak noktasında çalışmalarımız var. Sayın Kaymakamımız, Ertuğrul köyümüzdeki Çerkez evi açılışında bizleri onurlandırarak, programı sonuna kadar takip ettiler. Köy halkımızı bu durum çok mutlu etti. Köy halkının ve özellikle çocuklarımızın teşekkür ve selamlarını getirdik. Kafkasya'dan gelecek ekipler yörenin tanıtımı adına ağırlayacak olması bizler adına bir şereftir. Kaymakamlığımızla her zaman birlikte bir şeyler yapmak istiyoruz. Yapacağımız tüm etkinliklere Sayın Kaymakamımızı ve protokol üyelerimizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Kafkasya Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title