Haberler

Kadın Meclisinden Başkan Tartan'a Teşekkür

Kentin merkeze uzak noktalarındaki ve kırsal kesimlerdeki kadınları sosyalleştirmek için harekete geçen Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi, Konak Belediyesi'nin düzenlediği yemekte buluştu.

Kentin merkeze uzak noktalarındaki ve kırsal kesimlerdeki kadınları sosyalleştirmek için harekete geçen Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi, Konak Belediyesi'nin düzenlediği yemekte buluştu. Kadın Meclisi'nin tüm üyelerinin bir araya geldiği yemekte bir yıllık süreçte izlenecek program çizildi. Düzenlenen yemekte bir yandan keyifli bir akşam geçiren Kadın Meclisi bir yandan da kadınların sorunları üzerine konuştu ve çözüm yolları aradı.

Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayten Şenol ve Yürütme Kurulu, kadını önemseyen projelere imza atan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Tartan'a İzmir Saat Kulesi'ni simgeleyen anmalık takdim eden Meclis Başkanı Şenol, "Din, dil, ırk, siyasi görüş ayrımı yapmaksızın Konak için çalışmak isteyen tüm kadınlarımızı kendi şemsiyemiz altında topladık. Konak Belediye Başkanımız Dr. Hakan Tartan'ın kadın projelerine duyarlı oluşu, desteğini de beraberinde getirdi. Başkanımıza Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İzmir kadınının birçok konuda öncü ve örnek olduğunu vurgulayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan şöyle konuştu: "Kadınların sosyal yaşamda, iş hayatında, yönetimlerde, siyaset sahnesinde daha fazla yer aldığı bir Türkiye özlemi içerisindeyiz. Konak Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının uyumlu çalışmaları, güçlü iletişimi ile İzmir'in gülen yüzü Konak öncü ve örnek çalışmaların merkez noktasını oluşturuyor. Kadın Meclisimiz de İzmir'in güçlü ve özgüvenli kadınları olarak her gün daha da genişleyen bir katılımla, özveriyle, emekle yol gösteriyor."

Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Başkan Tartan'ı ziyaretinde Kadın Meclisi Başkanı Ayten Şenol, Kadın Meclisi Onursal Başkanı Latife Şencan, yürütme kurulu üyeleri İlhan Gökbulut, Tülay Öztürk, Nurgül Yorgun ve Yüksel Ünay, meclis üyelerinin iyi dileklerini iletti.

(AH-)

01.02.2012 10: 33 TSİ

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan İzmir Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title