Haberler

İzmit Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

İzmit Belediyesi Mart dönemi meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı.

İzmit Belediyesi Mart dönemi meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı.

İzmit Belediyesi Mart dönemi Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 19 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantı öncesi Başkan Doğan, önemli gün ve haftalarla ilgili düşüncelerini meclis üyeleriyle paylaşırken 4-5 ay içinde girişimcilik merkezini faaliyete geçirecekleri müjdesini verdi.

Partili Erkan Aksoy'un milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle meclis üyeliğinden istifasıyla yedeklerden yerine gelen Haluk Akgün de toplantıda hazır bulundu. Erkan Aksoy'un istifasıyla boşalan Sosyal Hizmetler ve Kültür Turizm ve Sanat komisyonları üyeliğine Haluk Akgün getirildi.

Mecliste Aydın'a bağlı Menderes Belediyesi'nin kardeş belediye olma talebi üyelerce kabul edildi. Ayrıca Pişmaniye festivalinin Viyana'dan başlamasıyla ilgili teklif de kabul edilirken festivale İzmit Belediyesi'nden 25 kişi, 25 kişilik mehteran takımı, 6 pişmaniye üreticisi ve Kocaeli Ticaret Odası'ndan da 6 kişinin katılacağı öğrenildi.

Meclisin 4 ve 8. maddeleri imar çalışmalarıyla ilgili olduğu için İmar Komisyonuna havale edilirken 9. madde Plan Bütçe komisyonuna gönderildi.

Meclis gündem maddeleri arasında bulunan İzmit ilçesi Çiftçi Malları Koruma Meclisi Yönetiminin 5 asil ve 5 yedek üyenin seçilmesi ile ilgili teklifi detaylı görüşülmek üzere Türlü İşler Komisyonu'na havale edildi. Meclis gündeminin 11-17. maddeleri komisyon raporları olduğu için komisyonlardan geldiği şekliyle meclis üyelerince kabul edildi. İzmit Belediye Meclisinin bundan sonraki toplantısının 7 Nisan Salı günü saat 15.00 de yapılması kararlaştırıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Erkan Aksoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title