Haberler

İsu Genel Müdürü Bayram, Başkan Baran'la Bir Araya Geldi

İSU tarafından bu yıl Körfez’de başlatılacak alt yapı çalışmaları öncesinde İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile bir araya geldi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

İSU tarafından bu yıl Körfez'de başlatılacak alt yapı çalışmaları öncesinde İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile bir araya geldi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçeye yapılacak içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmaları öncesinde İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ve daire müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıya ayrıca Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Sait Uçar ve Levent Yılmaz da katıldı. İSU yetkilileri, Körfez'in dört bir yanında yapılacak çalışmalar hakkında sunum yaparak, bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantıda konuşan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, "2017 yılı içerisinde Körfez İlçemizde dokunmadığımız mahalle kalmayacak. Altyapısı tamamlanmayan çalışmalarda, üstyapı çalışmaları bir anlam ifade etmiyor. Bu yıl içerisinde başlayarak en kısa sürede Körfez'in alt yapısını yenileyeceğiz" dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise konuşmasında, "157 bin nüfuslu kentimizi, her vatandaşımızı düşünerek planlıyoruz. İSU'nun ilçemizde yapacağı altyapı çalışması ile ilgili İSU Genel Müdürümüz İlhan Bayram ve çalışma arkadaşlarımızla toplantı gerçekleştirdik. Amacımız, gayemiz, daha yaşanabilir bir Körfez inşa etmek" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Baran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title