Haberler

İstiklal Şairi Akif Anıldı

Oltu Ticaret Meslek Lisesi tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Oltu Ticaret Meslek Lisesi tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Oltu Ortaokulu Salonu'nda gerçekleştirilen anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşması Ticaret Meslek Lisesi Müdürü M.Haluk Acar, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise yine Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Nihat Korku tarafından yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy konulu bir belgeselinde gösterildiği anma programında Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerince bir tiyatro oyunu da sahnelendi.

Daha sonra programın son bölümünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Abdullah Şen, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve Oltu Başsavcı vekili Ali Fuat Sarıkan tarafından ödülleri verildi.

Anma Programına; başta İlçe Kaymakamı Abdullah Şen, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Oltu Başsavcı Vekili Ali Fuat Sarıkan, Adalet Komisyonu Başkanı Harun Sadıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy İbrahim Ziyrek Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title