Haberler

İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması

Amasya Belediyesi, İlköğretim Okulu Öğrencileri Arasında "İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması" Düzenleyecek. Amasya Belediyesi Tarafından Düzenlenecek Yarışmaya Katılacak İlköğretim Okulu 1, 2, 3, 4 ve 5. Sınıf Öğrencileri Arasından Dereceye Girenler Ödüllendirecek. İstiklal Marşı'nın Yeni Yetişen Çocukların Hafızalarına Silinmeyecek Şekilde Nakşetmek, Onu Doğru ve Coşku ile Okumaları...

Amasya Belediyesi, ilköğretim okulu öğrencileri arasında "İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması" düzenleyecek. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenecek yarışmaya katılacak ilköğretim okulu 1, 2, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri arasından dereceye girenler ödüllendirecek. İstiklal Marşı'nın yeni yetişen çocukların hafızalarına silinmeyecek şekilde nakşetmek, onu doğru ve coşku ile okumalarını sağlamak için böyle bir yarışma düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı İsmet Özsarslan, "Yarışmada birinciye 500 YTL, ikinciye 350 YTL ve üçüncüye 250 YTL nakit para ödüle verilecek" dedi.

Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerde vereceklerini ifade eden Başkan İsmet Özarslan, 15 Mart tarihinde yapılacak olan yarışmada İstiklal Marşı'nın 10 kıtasının da ezbere okunacağını, her okulun 1 öğrenci gönderebileceğini, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 3 kişinin jüri üyesi olarak görevlendirileceğini açıkladı.

(DY-SA)

08.02.2008 10:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title