Haberler

İstanbul Dernek Yöneticileri, Suşehri Belediye Başkanı Sel'i Ziyaret Etti

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel’i ziyaret etti.

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

İstanbul'dan gelen dernek yöneticilerini Aspasya Parkı sosyal tesislerinde ağırlayan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, sivil toplum örgütlerinin önemine değindi.

Kısa süre önce yapılan genel kurulda tekrar dernek başkanlığına seçilen Mustafa Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerini ileten Sel, "Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul'daki Suşehrililerin birlik çatısıdır. Kısa süre önce yapılan genel kurulla İstanbul'daki Suşehrililerin teveccühü ile tekrar dernek başkanlığına seçilen Mustafa Yılmaz ve yönetimini kutluyorum. İstanbul dernek yöneticilerini ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz ise, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yere seçimlerin Suşehri'ne hayırlı olmasını dileyerek, "Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Sivil toplum örgütleri siyaset makamı değildir. Hizmet makamıdır. Cenabı Allah tüm adaylarımızın yardımcısı olsun" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sel Sedat Sel İstanbul Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title