Haberler

İşçiler 6 Aylık Çalışmalarını Tamamladı

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Antalya İl Özel İdaresi bünyesinde istihdam edilen toplam 26 kişi, 6 aylık çalışmalarını başarıyla tamamladılar.

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Antalya İl Özel İdaresi bünyesinde istihdam edilen toplam 26 kişi, 6 aylık çalışmalarını başarıyla tamamladılar.

İş-Kur'a bağlı Toplum Yararına Çalışma Projesini Türkiye'de ilk uygulayan Antalya İl Özel İdaresi 01.07.2011'de başlayıp 29.12.2011 (6 ay) tarihinde sona eren II. Etap çalışmalarında istihdam edilen 16'sı merkezde 10'u İbradı ve Manavgat ilçelerinde görev yapan 26 işçinin yasal çalışma süresi tamamlandı.

İş-Kur İl Müdürlüğü'ne kayıtlı işçiler arasından seçilen 2'si kadın 16 kişi 6 ay boyunca Antalya İl Özel İdaresi

kampusü ve bağlı ünitelerinde; çevre temizliği, küçük bakım-onarım, boyama ve bahçe işleri gibi yardımcı işlerde görev yaparken İbradı ve Manavgat ilçelerine bağlı köylerde istihdam edilen beşerli grup ise, çevre temizliği, mezarlık bakımı, çocuk parkı, okulların bahçe temizliği, su depolarının boya-badana ve hijyene yönelik işlerde görev yaptılar. İşçilerin maaş ve sigortaları İş-Kur, gerekli malzemeler KÖYDES'den karşılanırken, yemek, ulaşım ve koordinasyonu Antalya İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Böylece Antalya İl Özel İdaresi bünyesinde yürütülen Toplum Yararına Çalışma Projesi 'nin ilk iki etabında 53 kişi, II. Etabında da 26 kişi 6 ay boyunca istihdam edildi. TYÇP'nin III. Etabı ise; sel felaketinin yaşandığı Serik İlçesi'ne bağlı Haskızılören Köyün'de 40 kişi ile devam ediyor. Antalya İl Özel İdaresi kampüsü ve bağlı ünitelerinde 6 ay boyunca görev yapan 2'si kadın toplam 16 geçici işçi için Sosyal Tesisler'de tören düzenlendi. Törene Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bora Bahçecier, Dış İlişkiler ve AB Ofis Koordinatörü Erhan Ercanlı, Emlak Şube Müdürü Vefa Aybar ve Personel Şube Müdürü Bülent Canbay katıldı. TYÇP kapsamında başarılı çalışmalarından dolayı işçileri tek tek kutlayan Faruk Karaçay yaptığı açıklamasında; "Gönül sizlerle daha fazla çalışmayı arzu eder ancak projenin yasal süresi 6 ay. Ama şunu bilmenizi isterim ki yaptığınız güzel çalışmalar bizlerin not defterinde kayıtlı. Ayrıca her biriniz Antalya İl Özel İdaresi gibi büyük bir kamu kuruluşunda başarıyla görev yapmış olmanız ciddi bir referans niteliğindedir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Antalya İbradı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title