Haberler

İnegöl Kaymakam Aziz İnci Kocaeli Vali Yardımcılığına Atandı

Yaklaşık iki yıldan bu yana Bursa'nın İnegöl ilçesi Kaymakamlığı görevinde bulunan Aziz İnci, Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Yaklaşık iki yıldan bu yana Bursa'nın İnegöl ilçesi Kaymakamlığı görevinde bulunan Aziz İnci, Kocaeli Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Ağustos ayında çıkan kararname ile İnegöl'e atanan ve 26 Eylül 2011 tarihinde İnegöl'deki görevine başlayan Kaymakam Aziz İnci, yaklaşık 2 yıldan bu yana görevini sürdürürken, 20 Temmuz 2013 Cuma günü resmi gazetede yayımlanan kararname ile Kocaeli Vali Yardımcılığına atandı. Atama kararnamesini değerlendiren ve bunun kendisi için beklediği, mutlu eden bir haber olduğunu söyleyen Kaymakam Aziz İnci, "Kocaeli, 2 yıldan bu yana ertelediğimiz görev yeriydi. İnegöl'den ayrıldığımız için üzgünüm. 2 yıl içerisinde çok güzel çalışma temposuyla, ahenk içerisinde görevimizi icra ettik. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kocaeli Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Aziz İnci ile Çumra Kaymakamlığından İnegöl Kaymakamlığına atanan Ali Akça'nın, muhtemelen önümüzdeki Ağustos veya Eylül ayında devir teslim işlemlerini yapıp, yeni görev yerlerinde görevlerine başlayacakları öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz İnci İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title