Haberler

İnegöl Erzurumlular Derneği'nden Ziyaret

Sıla-i rahim için Erzurum'a gelen İnegöl Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Döngele ve beraberindeki heyet Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hikmet Koçak'ı makamında ziyaret ettiler.

Sıla-i rahim için Erzurum'a gelen İnegöl Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Döngele ve beraberindeki heyet Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak'ı makamında ziyaret ettiler.

Döngele, "Erzurum'a sıla-i rahim için geldik, dış mihraplar için İstanbul'u ele geçirmek ne kadar önemli idiyse, doğuda Erzurum'a sahip olmakta o kadar önemlidir"dedi.

Atatürk Üniversitesi hakkında bilgi veren Koçak ise, "Erzurum dün olduğu gibi bugünde Türkiye için büyük bir öneme sahiptir "diye konuştu.

Rektör Koçak, İnegöl Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Döngele, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a, İnegöl Kaymakamı Aziz İnci'ye ve heyette ki misafirlere Atatürk Üniversitesi tarafından yayınlanan bilimsel ve kültürel kitapları takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Hikmet Koçak Erzurum İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title