Haberler

İnegöl'deki Şüpheli Ölüm

Güncelleme:

İnegöl ilçesinde cinayet zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İnegöl ilçesinde cinayet zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Mahmudiye Mahallesi Kahraman Sokak'ta 19 Eylül'de oto yıkama olarak hazırlanmış boş bir iş yerinde cesedi bulunan Ahmet Arun'u (35) katil zanlıları oldukları iddiasıyla yakalanan Ercan Özdemir, Hatice Kızman ve Serkan Sebirli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Ercan Özdemir ve Serkan Sebirli tutuklandı, Hatice Kızman tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kafasında ve vücudunda ezikler olduğu tespit edilen Ahmet Arun'un cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için önce İnegöl Devlet Hastanesi morguna, daha sonra da Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 16 UY 530 plakalı otomobille olay yerinden kaçan 3 kişinin Ercan Özdemir, Hatice Kızman ve Serkan Sebirli olduğunu tespit etmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Özdemir Mahmudiye Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title