Haberler

İmam Hatip Liseleri Arasındaki Satranç Turnuvası Sona Erdi

Sivas merkez ve ilçelerde bulunan İmam Hatip Liseleri ve ortaokulları arasında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

Sivas merkez ve ilçelerde bulunan İmam Hatip Liseleri ve ortaokulları arasında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

Sivas İmam Hatipliler Derneği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Satranç Federasyonu il temsilciliğinin organizasyonunda, Sivas Belediyesinin de katkılarıyla düzenlenen satranç turnuvası iki gün sürdü.

Sivas Belediyesi Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinin üst katında gerçekleştirilen merkez ve ilçe imam hatip orta ve lise okullarının katılım ile yapılan turnuvada, lise ve ortaokullar ayrı ayrı yarıştı. Yarışma sonrasında ortaokullar kategorisinde Divriği İmam Hatip Ortaokulundan Recep Türker birincisi, Huzur İmam Hatip Ortaokulundan Ali Said Gültekin ikinci, Ayşenur Gelöz üçüncü oldu.

Liseler kategorisinde ise Şarkışla İmam Hatip Lisesinden Ünsal Çaylak birinci, Divriği İmam Hatip Lisesinden Yunus Emre Özpolat ikinci, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesinden Osman Ersoy üçüncülüğü elde etti.

Her iki kategoride ilk üçe giren öğrenciler yarım altın ve madalya verildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ise katılım belgesi verildi.

Yarışma hakkında bilgi veren Sivas İmam Hatipliler Derneği Başkan Vekili Fatih Mehmet Erdem, yarışmanın ilk kez yapılmasına rağmen çok güzel olduğunu ifade ederek, merkez ve ilçelerden yarışmaya katılan öğrencilere gezi, piknik ve tarihi mekanları gezdirdiklerini söyledi.

Törene Milli Eğitim Müdür Vekili Çetin Özdemir, Şube Müdürü Mustafa Mücahit ve İmam Hatipliler Derneği yöneticileri de katıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Divriği Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title