Haberler

İlkokul öğrencilerinden Çağlayan Adliyesi meydanında Çevre Haftası etkinliği

Güncelleme:

İlkokul öğrencilerinden Çağlayan Adliyesi meydanında Çevre Haftası etkinliği Kağıthane'de ilkokul öğrencileri, Çevre Haftası çerçevesinde farkındalık oluşturmak amacıyla Çağlayan Adliyesi meydanında etkinlik düzenledi.

İlkokul öğrencilerinden Çağlayan Adliyesi meydanında Çevre Haftası etkinliği

İSTANBUL - Kağıthane'de ilkokul öğrencileri, Çevre Haftası çerçevesinde farkındalık oluşturmak amacıyla Çağlayan Adliyesi meydanında etkinlik düzenledi. Etkinliğe geri dönüşüm malzemelerinden ürettikleri kıyafetlerle katılan öğrenciler, sıfır atığa dikkat çekerken doyasıya eğlendi.

Kağıthane Ziyapaşa İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, Çevre Haftası çerçevesinde Çağlayan Adliyesi meydanında etkinlik düzenledi. Etkinliğe Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Dilekçi'nin yanı sıra, Ziya Paşa İlkokulu Müdürü Kemal Sarıkcı, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. Geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları kıyafetlerle etkinliğe katılan çocuklar, çevre konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladıkları dövizlerle yürüyüş yaptı hem de sıfır atığa dikkat çekti.

"Amacımız çevreye karşı duyarlılığımızı biraz daha artırmak"

Etkinliğin Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde "Çevre Dostu 1000 Okul Projesi" kapsamında yapıldığını söyleyen Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Dilekçi, "Çevreye karşı duyarlılığı ve bilinci artırmak için Ziya Paşa İlkokulu ve öğrencileriyle, öğrencilerimizin sıfır atıktan yaptıkları kıyafetleri ve çevre dostu dövizlerimizle beraber yaptığımız bir etkinlikti. Buradaki amacımız biraz daha çevreye karşı duyarlılığımızı artırmak ve toplumun da bu noktada biraz daha duyarlı kalmasını sağlamaktı. Bu kapsamda diğer okullarımızla da birçok proje yaptık, bunlardan en önemlisi de ilçe genelinde tüm okullarımızda normal kütüphanelerimizin üstüne ek olarak sıfır kütüphanelerimizi de koyduk. Sıfır kütüphanelerimize de 20 bin kitap koyduk. Öğrencilerimiz oradan da yararlanabiliyorlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title