Haberler

İlköğretim Haftasına Coşkulu Kutlama

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 2013-2014 eğitim ve öğretim haftası faaliyetleri yürüyüşle başladı.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 2013-2014 eğitim ve öğretim haftası faaliyetleri yürüyüşle başladı.

Derviş Eroğlu Bulvarı'ndan Atatürk anıtı önüne kadar velileriyle beraber Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri eşliğinde yürüyen 700 birinci sınıf öğrencisi, okula yeni başlamanın heyecanını yaşadı. Yürüyüş yolu üzerinde ilçe esnafının çeşitli hediyeler verdiği minik öğrenciler, heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı.

Minik öğrenciler Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker'e çiçek takdim etti. Şeker, eğitim ve öğretim dönemine değişik bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, "Bu yürüyüşü tertip ettik. İyi de oldu. Öğrenci ve velileri gerçekten heyecanı ve mutluluğu bir arada yaşadı. Bu arada yürüyüş yolu üzerinde esnafımız öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu. Hepsine teşekkür ediyorum. 2013-2014 eğitim öğretim döneminin kazasız belasız başarılarla dolu geçmesini diliyorum" dedi.

Kaymakam Yılmaz da, ilk dersin Atatürk anıtı önünde yapılmasının çok anlamlı olduğunu belirterek, "Milli Eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Anlamlı bir gün. Velilerimizin heyecanını da gözlerinden okuyorum. 2013-2014 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Şeker Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title