Haberler

Ilıca Belediyesi'nden Temizlik Seferberliği

Antalya'nın Manavgat İlçesine Bağlı Ilıca Belediyesi ve Tema Manavgat Temsilciliğinin Ortaklaşa Organizasyonu ile Beldede Geniş Katılımlı Bir Temizlik Kampanyası Yapılacak. 14 Mart Cuma Günü Saat 13:30'da Başlayacak Olan Kumköy Turizm Bölgesinde Sahil ve Oteller Çevresini de Kapsayan Kampanyaya Öğrenciler, Vatandaşlar ve Turizm Çalışanları Katılacak.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Belediyesi ve TEMA Manavgat Temsilciliğinin ortaklaşa organizasyonu ile beldede geniş katılımlı bir temizlik kampanyası yapılacak. 14 Mart Cuma günü saat 13:30'da başlayacak olan Kumköy turizm bölgesinde sahil ve oteller çevresini de kapsayan kampanyaya öğrenciler, vatandaşlar ve turizm çalışanları katılacak.

Gerçekleştirilecek kampanyanın yaklaşan turizm sezonu öncesinde Turizm açısından da büyük önem taşıdığını belirten Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, "Vatandaşlarımızın yaşadıkları yöreye ve çevrelerine duyarlı davranmalarına bir nebze katkı sağlamak amacıyla bu tür organizasyonların sıklıkla yapılması gerektiğine inanıyorum. Bu doğrultuda böyle bir temizlik kampanyasına ‘ağaç yaş iken eğilir' atasözümüzden yola çıkılarak minik çocuklarımızı da dahil etmekte yarar olduğunu düşündük. Bütün duyarlı insanlarımızı kampanyamıza katılmaya çağırıyorum" diye konuştu.

(AK-AT-Y) 11.03.2008 16:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title