Haberler

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı

İl idare şube başkanları toplantısı, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’in başkanlığında gerçekleştirildi.

İl idare şube başkanları toplantısı, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Lekesiz, toplantıda yaptığı konuşmada, kurum ve kuruluşların vatandaşa hizmet için var olduğunu, devlet itibarının halka sağlıklı ve verimli hizmet verebildiği sürece artacağını bildirdi.

Kurum ve kuruluşların sorumluluk çalışmalarını yürütürken toplumun sorunu kendi sorunu, dertleri kendi dertleriymiş gibi hareket etmeleri gerektiğini ifade eden Lekesiz, kuruluşların alacakları kararlar ve yapacakları çalışmalarda, hayatı kolaylaştırmayı ve insanın mutluluğunu esas alması gerektiğini kaydetti.

Toplantıda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Aydın Tüfekçi "tarım ve kırsal kalkınma stratejik planı", İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ümmühan Eryurt "Turizm stratejisi ve eylem planı", Halk Sağlığı Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki "Talasemi ile mücadelede gelinen nokta" konularında sunum yaptı.

Toplantıya, vali yardımcıları Kadim Doğan, Şahin Bayhan, Orhan Mardinli, Fahrettin Göncü, Ahmet Ertan Yücel, Hakkı Ünal, Volkan Köksal, Kadir Sertel Otcu, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Zekai Kalay ve şube başkanları katıldı. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Celalettin Lekesiz Celalettin Lekesiz Kadim Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title