Haberler

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı

İl idare şube başkanları toplantısı, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’in başkanlığında gerçekleştirildi.

İl idare şube başkanları toplantısı, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Lekesiz, toplantıda yaptığı konuşmada vatandaşlara, kaliteli, süratli ve verimli hizmet verilmesinin önemine dikkat çekti.

Kamu hizmetlerinin kaliteli, süratli, etkili ve verimli olmasının, kamu yönetimi mekanizmasının sağlıklı bir şekilde işlemesinin, vatandaşların devlete olan itibar ve itimatının artmasını sağlayacağını belirten Lekesiz, kamu kurum ve kuruluşlarının alacakları kararlar ve yapacakları çalışmalarda, hayatı kolaylaştırmayı ve insanın mutluluğunu esas alması gerektiğini kaydetti.

Vatandaşların dilekçelerine yasal süre içerisinde cevap verilmesi, henüz tamamlanmamış ise işlemin seyri hakkında bilgi sunulması gerektiğini ifade eden Lekesiz, kurumlara yapılacak müracaatlara cevap vermek üzere yeteri kadar personel görevlendirileceğini belirtti.

Vatandaşa güler yüzle muamele edilmesinin önemine dikkat çeken Lekesiz, bu kapsamda personelin nezaket, sağlıklı iletişim, halkla ilişkiler gibi konuları içeren kurslardan geçirileceğini kaydetti.

Lekesiz, hizmet verilirken, Anayasa'nın 10 uncu maddesindeki "eşitlik" ilkesinin daima göz önünde bulundurulacağını belirtti.

Toplantıda Vali Yardımcısı Kadim Doğan, "doğalgaz faaliyet raporu", Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Aydın Tüfekçi "tarım ve kırsal kalkınma stratejik planı", İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ümmühan Eryurt "Turizm stratejisi ve eylem planı", Halk Sağlığı Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki "Talasemi ile mücadelede gelinen nokta" konularında sunum yaptı. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Celalettin Lekesiz Celalettin Lekesiz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title