Haberler

İl Genel Meclis Toplantısı

Samsun İl Genel Meclisi ekim ayı dördüncü bileşimini Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında gerçekleştirdi.

Samsun İl Genel Meclisi ekim ayı dördüncü bileşimini Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında gerçekleştirdi. Meclise İzmir Foça Kaymakamlığı'ndan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne atanan Adem Arslan da katıldı.

Katılımda çoğunluğun sağlanmasıyla toplantı gündemi konuları görüşülmeden önce dün görevine başlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, bir konuşma yaptı. Arslan, "Öncelikle dün Samsun'a gelerek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak göreve başlamış bulunuyorum. Bu vesile ile bugün sizlerle tanışmak için aranıza katıldım. Diliyorum ki bundan sonraki süreç içersinde sizlerle beraber olarak el ele Samsunumuza hizmet etmek için elimizden gelen gayret ve çabayı hep birlikte gösteririz. Bundan da Samsunumuz kazançlı çıkar diye temenni ediyorum. Her zaman Samsun için yapabileceğimiz bütün çalışmalara gece-gündüz mesai kavramı gözetmeksizin elimizden gelen gayreti göstereceğimize emin olmanızı özellikle istirham ediyorum" dedi.

Daha sonra meclis üyeleri adına söz alan grup başkanvekilleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan'ın Samsun'u bilen ve tanıyan birisi olduğunu belirterek, "Samsun'da iyi hizmetler yapacağından hiç şüphemiz yok" dediler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karakurt Samsun İzmir Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title